Carpe Diem услуги маркетинг социални мрежи

УСЛУГИ

Креативността е нашата движеща сила и ние я прилагаме във всички аспекти на работа си. Съчетаваме уникалното и новото с доказана и утвърдена стратегия. Ние помагаме на нашите клиенти да увеличат приходите си и да привлекат аудиторията си по нови начини, като им предоставяме пълни маркетингови решения, които създават изчистени, впечатляващи и вдъхновяващи преживявания.

Carpe Diem услуги криейтив дизайн маркетинг

КРИЕЙТИВ & ДИЗАЙН

За да помогнем на нашите клиенти на днешния конкурентен пазар, нашият екип работи в тясно сътрудничество с тях, за да създаде нестандартно съдържание, което да подсили посланието на бизнеса им и да даде гласност на неговата история. Чрез нашата творческа и дизайнерска работа ние насърчаваме потребителите да се ангажират с вашия бизнес отвъд бързо посещение на уебсайта или страницата в социалните медии, а на настоящите ви клиенти даваме повече от една причини да останат.

Нашето нестандартно мислене си личи във всички творчески услуги, които предлагаме. Независимо дали е офлайн или дигитално, от преобразуването на уеб сайтове и редизайн до създаването на съдържание за социални медии и графичен дизайн, фотография и видео – ние ще ви помогнем да се откроите и да подсилите усещането за бранда си и да гарантирате едно незабравимо потребителското изживяване.

Carpe Diem услуги уеб сайт диджитал маркетинг трафик

УЕБ & ДИДЖИТАЛ

За нас е важно да се потопим и усетим вашия поглед и да изчистим прецизно вашите бизнес цели. Така всеки уеб сайт и дигитална маркетингова кампания, които разработваме имат своя мисия, която допринася за постигането на тези цели. Нашият екип има опит в създаването на различни видове уеб сайтове и онлайн реклами, като предоставянето на резултати и качество на работа са наш основен приоритет.

Ние проектираме визуално атрактивни уебсайтове, които решават проблемите на потребителите и ги карат да се връщат обратно и чрез онлайн рекламни кампании, които стимулират трафика, увеличават онлайн видимостта и повеждат по фунията за реализация. Освен това, за да помогнем на вашия бизнес да надмине конкуренцията, ние предлагаме регистрация на домейн, хостинг и оптимизация на сайт, които са напълно съобразени с вашите маркетингови и бизнес цели.

Carpe Diem услуги социални медии фейсбук инстаграм маркетинг последователи ангажираност

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Социалните медии са нещо повече от просто туитване и постване – те са съществена част от нашата комуникация, която поддържа всички други елементи на дигиталния маркетинг. Нашият екип от social нинджи е помогнал на бизнеси от всякакъв вид да управляват своите канали в социалните мрежи, увеличавайки аудиторията им, разпознаваемостта на бранда, ангажираността и трафика (към техните продукти). Ние ставаме партньори с нашите клиенти, за да разберем по-добре техния бранш, тяхната история и целева аудитория, за да предоставим възможно най-доброто изживяване за техните потребителите в социалните платформи. Освен това ние се фокусираме върху правилната комуникация и управление на репутацията на бранда, тъй като това е от ключово значение за формирането на позитивен бранд имидж. Разказването на истории и творчеството са наша запазена марка, а представянето на вашия бизнес по възможно най-уникалния начин – наша мисия.

Carpe Diem услуги стратегия брандиране офлайн реклами анализи пр събития маркетинг

СТРАТЕГИЯ И БРАНДИРАНЕ

Като напълно интегрирана агенция, която обхваща всички аспекти на маркетинга, ние използваме стратегия, служеща за основа на всички наши услуги. Независимо дали искате да увеличите разпознаваемостта на бранда, ангажираността към него, процента на реализация или да намалите разходите за придобиване на нов клиент, ние ще изградим специализирани маркетинг планове, които ще отговарят на вашия стил и нужди.

Нашият опит обхваща както онлайн, така и офлайн области, а работата ни стъпва на анализи и проучвания. Те са отправната точка във всички наши проекти за разработване на маркетингова стратегия, която отразява целите ви и води до постигане на поставените резултати. Ние сме специалисти в предоставянето на завладяващо съдържание, PR и управление на събития, създаване на корпоративна идентичност, брандинг и менажиране на бранда. С Carpe Diem пълният спектър от маркетингови услуги ви чака под един покрив.