3 приложения, с които Story-то ти ще стане wow!

Няма да ви занимаваме с много цифри, защото и без да сте прочели една от хилядите статии, в които се казва, че story-то е най-горещият тренд, най-бързо развиващият се feature, най-постигащият резултати способ – знаете, че самите вие все повече тапвате и слайдвате встрани, от колкото скролвате надолу.

И да, сторитата вече не са просто “новия хит”, те са на път да променят коренно начина, по който използваме социалните мрежи и общуваме в тях. А щом всички ние го правим (всеки втори потребител от 5 публикува стори ежедневно! ) – бизнесът не само трябва да се ориентира, а да го прави информиращо, ангажиращо, завладяващо… каквато трябва да бъде всяка истинска история.

Затова “уловихме” за вас три от най-добрите приложения в морето от безброй app-oве и ви намигаме – “Време е да превърнете, историите си в шедьовър”.

best apps for stories 1

1. 70% oт Instagram сторитата се гледат с включен звук! Това означава само едно – видеата не само имат място във вашата история, но трябва да имат “какво да кажат”. За да го правите по-грабващ и динамичен начин – използвайте Quik. Страшно интуитивен, даващ безброй темплейти, със супер раздвижени transitions и добавяне на текст, той е перфектния помощник в създаването на ангажиращо видео съдържание, а най-хубавото е, че не трябва да търсите отделно подходящото озвучаване. На ваше разположениe са завидно количество варианти, от които да изберете подходящия музикален фон.

2. “В дизайнер – превърни се!” или това, за което всеки, който държи на естетически изпипано до съвършенство визуално съдържание си мечтае. Ако все още използвате различно приложения от PicsArt за обработка на изображения – време е да промените това. Каквото и да поискате да направите с визията ще се случи бързо и лесно. Обещаваме ви, че няма да имате нужда от един редактор за кропване в 9:16, а друг за избор на ефектен шрифт, трети за добавяне на малко от модерния “шум” и прочие. Но това, което прави PicsArt незаменим, е неограничената база данни от безплатни стикери, рамки, фонове и готови визии, които са свободни за edit. Гарантираме ви, че креативизмът ви разко ще се събуди още от първия път, в който разцъкате app-чето.

3. Историите са, за да се разказват, нали?! Когато имате какво повече да кажете и искате да “задържите вниманието” за по-дълго, ключът е да използвате… повече от едно Story. Тук идва – UNFOLD. С лекота ще успеете да създадете поредица от истории, който благодарение на разнообразните темплейти няма да останат без реакция. Предлага страхотни минималистични, креативни и доста разчупени дизайни и гридове за колажи, освен това само за няколко секунди може да запазите цялата си поредица и да предизвикате много заинтригувани “tap”-с

И за финал, както обещахме екипа на Carpe Diem ви подготви един свеж темплейт за стори, който може да използвате за цветен фон, върху който да споделите мислите си. Enjoy!

Comments are disabled.