Carpe Diem Top Three coffices in Sofia inspiration

Как да върнем вдъхновението?! Или три топ coffice-а в София!

Всеки, който работи в необятната сфера на маркетингa и се е потопил в дълбоките digital води е бил застигнат от онзи момент, в който вдъхновението сякаш отлита далече и изобщо няма намерение да ни навестява отново. Познато, а? Празен документ и нито ред не излиза от клавиатурата. Хиляди задачки чакат, а всичко ни изглежда посредствено и далеч от предизвикващо double tap или “wow”!

Първото, което ние правим е да вкараме ЦВЯТ И ШОКОЛАД в чудния ни офис. Гледката към зеления парк, също доста ни помага. А често и “опашатият” контрол в офиса е снизходителен и без да ни мъчи одобрява posting плана. 😉

Carpe Diem Top Three coffices in Sofia inspiration

But the best thing about loving your job (and one of the reasons for doing so) is that we can do it wherever we want. That’s why we are going to share with you three of our favorite coffice venues in Sofia, where CREATIVE THINKING flows with the speed of their stable wi-fi connection, and our inspiration comes with the aroma of their freshly brewed coffee.

Но най-хубавото на това да обичаме работа си (и една от причините да е така) е, че можем да я вършим, от където пожелаем. Ето защо споделяме с вас три от най-любимите ни coffice места в София ,в които КРЕАТИВНОТО МИСЛЕНЕ потича с бързината на стабилната им wi-fi връзка, а вдъхновението ни застига още с аромата на прясно изпеченото им кафе.

Започваме с абсолютният ни фаворит, защото просто го заслужават. Прекрасна атмосфера. Невероятни кафе напитки. Удобни места както с мека мебел, така и такива за тези от вас, които предпочитат по-изправена позиция при работа. Контакти на всяка маса, ако сте забравили да заредите лаптопа, нещо повече сладурите от From Barista Coffee and More са осигурили wireless зарядни, ако вашето е останало вкъщи, а телефонът ви умира след толкова upload-нати сторита. Принтер, който може да ползвате свободно и… СПОМЕНАХМЕ ЛИ ЗА КАФЕТО. Правим го пак! Безспорно едно от най-добрите места за кафе в столицата. Прясно изпечените кроасани пък му отиват страшно много, а при желание за по-здравословен обяд ви очакват свежи салати.

Когато решите да се отбиете на ул. Бачо Киро 26 се огледайте за Carpe Diem – шансът да си разменим усмивки е голям.

“Caché”

Гледка към един от най-хубавите паркове в София. Прекрасна ГРАДИНА ЗА РАБОТА НА ОТКРИТО. Което носи бонус за всички, които искат да работят в компанията на своя домашен любимец. 🙂 Богато меню от брускети, салати и всички необходими кафе напитки. И за финал – пряка видимост към колелото за тези от вас, които са решили да се раздвижат преди старта на работния процес.
А да, за refresh – препоръчваме лимонадата с мента. 🙂

“Компанията”

IN BRUNCH WE TRUST! Aко и вашето мото звучи така, то това е мястото, в което със сигурност трябва да започне някой от следващите ви работни дни. Капучиното е супер. Мекиците са култ. Здравословни варианти също не липсват – като редица грандиозно вкусни предложения с яйца и салати. И освен по-добрите цени, за разлика от другите популярни brunch места в столицата, може да намерите места без чакане на опашка и даже да не ви гледат лошо, че се застоявате с лаптопа.

ПИШЕТЕ НИ и за вашите любими места в града, в които вдъхновение дебне отвсякъде.

Comments are disabled.