Carpe Diem Top Three coffices in Sofia inspiration

Как да върнем вдъхновението?! Или три топ coffice-а в София!

Всеки, който работи в необятната сфера на маркетингa и се е потопил в дълбоките digital води е бил застигнат от онзи момент, в който вдъхновението сякаш отлита далече и изобщо няма намерение да ни навестява отново. Познато, а? Празен документ и нито ред не излиза от клавиатурата. Хиляди задачки чакат, а всичко ни изглежда посредствено и далеч от предизвикващо double tap или “wow”!

Първото, което ние правим е да вкараме ЦВЯТ И ШОКОЛАД в чудния ни офис. Гледката към зеления парк, също доста ни помага. А често и “опашатият” контрол в офиса е снизходителен и без да ни мъчи одобрява posting плана. 😉

Carpe Diem Top Three coffices in Sofia inspiration

Но най-хубавото на това да обичаме работа си (и една от причините да е така) е, че можем да я вършим, от където пожелаем. Ето защо споделяме с вас

три от най-любимите ни coffice места в София,

в които КРЕАТИВНОТО МИСЛЕНЕ потича с бързината на стабилната им wi-fi връзка, а вдъхновението ни застига още с аромата на прясно изпеченото им кафе.

Започваме с абсолютният ни фаворит, защото просто го заслужават. Прекрасна атмосфера. Невероятни кафе напитки. Удобни места както с мека мебел, така и такива за тези от вас, които предпочитат по-изправена позиция при работа. Контакти на всяка маса, ако сте забравили да заредите лаптопа, нещо повече сладурите от From Barista Coffee and More са осигурили wireless зарядни, ако вашето е останало вкъщи, а телефонът ви умира след толкова upload-нати сторита. Принтер, който може да ползвате свободно и… СПОМЕНАХМЕ ЛИ ЗА КАФЕТО. Правим го пак! Безспорно едно от най-добрите места за кафе в столицата. Прясно изпечените кроасани пък му отиват страшно много, а при желание за по-здравословен обяд ви очакват свежи салати.

Когато решите да се отбиете на ул. Бачо Киро 26 се огледайте за Carpe Diem – шансът да си разменим усмивки е голям.

Carpe Diem Top Three coffices in Sofia inspiration

“Caché”

Гледка към един от най-хубавите паркове в София. Прекрасна ГРАДИНА ЗА РАБОТА НА ОТКРИТО. Което носи бонус за всички, които искат да работят в компанията на своя домашен любимец. 🙂 Богато меню от брускети, салати и всички необходими кафе напитки. И за финал – пряка видимост към колелото за тези от вас, които са решили да се раздвижат преди старта на работния процес.
А да, за refresh – препоръчваме лимонадата с мента. 🙂

Carpe Diem Top Three coffices in Sofia inspiration

“Компанията”

IN BRUNCH WE TRUST! Aко и вашето мото звучи така, то това е мястото, в което със сигурност трябва да започне някой от следващите ви работни дни. Капучиното е супер. Мекиците са култ. Здравословни варианти също не липсват – като редица грандиозно вкусни предложения с яйца и салати. И освен по-добрите цени, за разлика от другите популярни brunch места в столицата, може да намерите места без чакане на опашка и даже да не ви гледат лошо, че се застоявате с лаптопа.

Carpe Diem How to bring back inspiration Or TOP 3 coffice in Sofia picture

ПИШЕТЕ НИ и за вашите любими места в града, в които вдъхновение дебне отвсякъде.

Comments are disabled.