Social it! | Carpe Diem
“No, no! The adventures first, explanations take such a dreadful time.”

Social it!

За Вашето забележимо присъствие в платформите на Facebook, Twitter, Google+, Youtube, Instagram, LinkedIn и други ще създадем широка мрежа от социални активности. Формулата на Carpe Diem за успешна стратегия в социалните мрежи не се изчерпва със създаването на фирмена идентичност в изброените платформи. Нашите усилия ще бъдат насочени към търсене и изграждане на Ваша собствена и уникална аудитория.

Подходът ни включва комуникация с клиенти, създаване на стилен и запомнящ се дизайн, който представя посланията на Вашия бранд, създаване на концепция и реализиране на подходящи приложения и игри, които да ангажират аудиторията Ви. Рекламните бюджети и управлението им също са обект на нашето внимание, а за Ваше улеснение ще отчитаме развитието на бизнес страниците Ви като за целта предоставяме доклади със статистически данни и анализ към тях.

Нашата запазена марка е изграждането на диалог в социалните мрежи, а не използването им като поредния маркетингов инструмент. Ние сме на Вашите социални услуги!